Over ons

Stevelly ART is in 2020 opgericht om voetballers te helpen met het vinden en laten creëren van zijn of haar eigen unieke voetbalschoenen. Dit wordt gedaan door middel van meerdere technieken, allemaal met de hand. En door middel van het gebruiken van verf die gemaakt is om te hechten op schoenen. Om zo uiterste kwaliteit en uniekheid te garanderen. Stevelly ART is een bedrijf welke custom voetbalschoenen maakt, om er zo voor te zorgen dat elke voetballer zijn eigen schoen kan ontwerpen. Het ontwerpen van de voetbalschoenen ligt in handen van de klant, waarna Stevelly de schoen customized.

“HET DOEL IS OM VOETBALLERS TROTS TE MAKEN MET KUNST OP HUN VOETBALSCHOENEN, ZODAT ZIJ ZELFVERZEKERD OP HET VELD STAAN EN KUNST LATEN ZIEN OP HET VELD”

– Stevelly ART –

De inspiratie die wij binnenkrijgen van onze klanten maakt ons enorm enthousiast om steeds weer nieuwe unieke voetbalschoenen te maken. Je ziet zoveel variatie tussen de wensen van klanten dat zelfs wij ons telkens blijven verbazen. Wat ons nog het meest stimuleert om de mooiste voetbalschoenen te maken is wanneer wij beelden of foto’s zien van klanten die met echte Stevelly’s kunst laten zien op het veld. Dat blijft uiteindelijk toch het belangrijkste bij het maken van custom voetbalschoenen.

Wie zitten er achter Stevelly?

Elwin van der Stigchel
– “Het blijven vernieuwen is het leukste wat er is” –
Steven Verlaan
– “Het maakt me trots om klanten te zien voetballen met echte Stevelly’s” –

“HET LEVEREN VAN HOGE KWALITEIT IS PRIORITEIT NUMMER ÉÉN”

– Stevelly art –

Kernwaarden

Uniek

Stevelly is net als Messi uniek in alles wat we doen. De kwaliteit moet op een uniek hoog niveau zijn en de kunst moet uniek zijn. Het maken van een custom voetbalschoen moet voldoen aan unieke kenmerken, wat ervoor zorgt dat de klant van Stevelly de enige is die de schoenen heeft.

“My ambition is always to get better and better” – Lionel Messi

Creatief

Om steeds weer nieuwe en gave custom voetbalschoenen te maken staat creativiteit onlosmakelijk verbonden met Stevelly ART. Net als Kevin De Bruyne weet Stevelly telkens nieuwe uitdagende oplossingen te creëren, waar andere voor een simpele oplossing gaan.

“When you score, it is obviously a great feeling, but to give a great pass is also something special for me. I think it is also very under-rated sometimes, what we do.” – Kevin De Bruyne

Plezier

Het belangrijkste tijdens het voetballen is plezier maken, kijk maar naar beelden van Ronaldinho. Altijd een lach op het gezicht en zin om kunst te laten zien op het veld. Stevelly straalt plezier uit door klanten te laten zien dat Stevelly met passie met hun werk bezig zijn. Uiteindelijk is de plezier die de klant met de schoenen beleeft het belangrijkst. Daarom vinden wij het enorm leuk om, na het maken van de custom voetbalschoenen, van klanten te horen hoe blij zij zijn met de schoenen.

“Football is about joy. It’s about dribbling. I favour every idea that makes the game beautiful. Every good idea has to last.” – Ronaldinho

Prestatie

Prestaties zorgen voor motivatie en motivatie zorgt voor prestaties. Door in deze vicieuze cirkel te werken zorgt Stevelly ervoor dat er continu gepresteerd wordt en de hoogste kwaliteit wordt behaald. Niet voor niks worden de voetbalschoenen en de verf meermaals getest voordat deze worden opgestuurd. Net als Cristiano Ronaldo gaat Stevelly altijd voor het hoogst haalbare en wordt er continu verder ontwikkeld om dit te behalen.

“Talent without working hard is nothing.” – Cristiano Ronaldo

Enkele voorbeelden van custom voetbalschoenen waar wij zelf erg trots op zijn.