Voetbalschoenen customizen

Voetbalschoenen zijn er in alle soorten en maten, maar toch lukt het niet altijd om je perfecte voetbalschoen te vinden. Om voetballers hiermee te helpen is Stevelly ART begonnen met het ontwerpen en maken van custom voetbalschoenen. Hierbij wordt er door middel van een verftechniek patronen op de schoen afgedrukt. Op deze manier kun je toch de voetbalschoen eruit laten zien zoals je zelf graag wilt. Het veranderen van de kleur van de schoen of je eigen naam op je voetbalschoen is beide mogelijk bij Stevelly. Stevelly customized alle soorten en maten voetbalschoenen, dus zowel van merken als Nike, Adidas en Puma. Maar ook van Mizuno, Under Armour en New Balance.

Nike custom voetbalschoenen

Nike voetbalschoenen worden gecustomized door Stevelly, hierbij kun je zelf bepalen wat er op de voetbalschoenen wordt geverfd. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen naam op je voetbalschoenen laten verven in de door jou bepaalde lettertype of kleur, maar je kunt ook een patroon laten verven. Denk hierbij aan verfspetters, een houtlook, slangenhuid, Louis Vuitton logo’s etc. Of customize zelf je Nike voetbalschoenen door te kijken naar kleurencombinaties en zelfgemaakte ontwerpen. Alle type Nike voetbalschoenen (Nike Tiempo, Nike Mercurial, Nike Phantom, etc.) kunnen worden gecustomized.

Wil je je eigen custom Nike voetbalschoenen? Bespreek het met ons door middel van een aanvraag via het formulier.

Adidas custom voetbalschoenen

Zoals op de voorbeelden te zien is kunnen ook Adidas voetbalschoenen custom worden gemaakt door Stevelly ART. Zo is het mogelijk om je eigen naam op je Adidas voetbalschoen te krijgen en kun je zelf kiezen hoe je schoen eruit komt te zien. Het is zelfs mogelijk om je eigen gemaakte ontwerp of tekening op je voetbalschoenen geverfd te krijgen. Samen met de ontwerpers van Stevelly kun je online je voetbalschoenen ontwerpen.

Start met het customizen van je Adidas voetbalschoenen door contact met ons op te nemen!

Voetbalschoenen customizen nike

Puma custom voetbalschoenen

Puma is een steeds populairder sportmerk en is op het gebied van voetbalschoenen sterk aanwezig. Ook voor Puma voetbalschoenen is het mogelijk om gecustomized te worden. Dit doen wij door middel van het met verf bedrukken van patronen en afbeeldingen op de voetbalschoen. Met deze techniek kunnen wij ervoor zorgen dat we altijd naar wens van de klant kunnen customizen. Van kleine delen van de schoen veranderen van kleur tot het creëren van een patroon over de gehele schoen.

Het customizen van Puma voetbalschoenen begint met het ontwerpen van de voetbalschoen. Neem contact op met Stevelly en creëer samen jou unieke voetbalschoenen.

Voetbalschoenen laten ontwerpen

Ben je benieuwd wat Stevelly allemaal al heeft gecustomized of wil je inspiratie opdoen voor het customizen van je eigen voetbalschoenen? Bekijk dan onze Instagram pagina en laat het ons weten als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je voetbalschoenen. Niets is te gek en kwaliteit is bij ons het belangrijkst!