Voetbalschoenen ontwerpen

Het leukste van de zoektocht naar je nieuwe voetbalschoenen is om op zoek te gaan naar die ene schoen die perfect bij jou past. Maar waar vind je nou precies die supergave voetbalschoen? Het probleem is vaak dat je die schoen niet kunt vinden. Stevelly ART helpt je daarbij door de door jou ontworpen voetbalschoen zelf te maken! Wij customizen zelf voetbalschoenen door middel van verf die in de leer trekt, zodat de eventuele slijtage hetzelfde blijft als bij de originele voetbalschoenen. Op deze manier kun je helemaal zelf bepalen hoe de voetbalschoen eruit komt te zien en kun je ook nog eens de voetbalschoen personaliseren.

Eigen voetbalschoenen ontwerpen

Je eigen voetbalschoen ontwerpen start met de keuze voor de voetbalschoen. Je hebt vast een type voetbalschoen die je altijd koopt, omdat deze goed past bij je voet of bij je voorkeuren. Voor Stevelly maakt het niet uit welke schoen je hebt, we customizen alle merken en type voetbalschoenen. Na het kiezen van je type voetbalschoenen begint het leukste gedeelte. Je maakt een ontwerp van de kleur van de voetbalschoen of patroon die je op de schoen wilt. Als je nog verder wilt customizen kijk je vervolgens specifieker en voeg je bijvoorbeeld namen of initialen toe aan de voetbalschoenen. Mocht je ideeën hebben hoe je voetbalschoen eruit moet komen te zien, laat het dan weten aan Stevelly. Zodat we samen de stap kunnen zetten naar jou eigen ontworpen voetbalschoenen! Voetbalschoenen ontwerpen met Stevelly start met jou wensen!

Voetbalschoenen met naam

Een veel voorkomende vraag bij voetballers is om je eigen naam op je voetbalschoen te bedrukken of verven. Voetbalschoenen personaliseren wordt steeds populairder en hierin zijn veel mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om alleen je initialen op de voetbalschoen te laten verven, maar je kunt er ook voor kiezen om je volledige naam over de gehele schoen te laten zien. De keuze ligt hierbij volledig bij jou. Mocht je heel veel verschillende namen op de voetbalschoenen willen, dan kunnen we een patroon ontwikkelen en deze op de voetbalschoen bedrukken. Het personaliseren van voetbalschoenen is een makkelijke en leuke manier om je eigen voetbalschoenen te ontwerpen en ervoor te zorgen dat je custom voetbalschoenen hebt.

Patronen op de voetbalschoen

Stevelly beschikt over een groot aantal patronen welke op de voetbalschoenen kunnen worden geverfd. Zo kan je bijvoorbeeld een houtkleur afbeelden op de voetbalschoen, maar kun je ook vlammen of een carbonlook aan de voetbalschoenen toevoegen. De keuze ligt volledig bij jou en het kan zo gek als je zelf wilt. Wij doen er alles om jou voetbalschoenen uniek te maken, zodat je vervolgens kunt shinen op het veld.

Hieronder zie je een aantal van de patronen waarmee Stevelly jou voetbalschoenen kan customizen. Mocht jou favoriete patroon er niet tussen staan horen wij het graag!

Let op: Dit is maar een gedeelte van de beschikbare patronen!