Top 5 Custom Voetbalschoenen

De top 5 custom voetbalschoenen is gebaseerd op custom voetbalschoenen die volledig uniek zijn. Sinds dit seizoen zijn spelers als Lacazette en Maddison begonnen met het dragen van gecustomizede voetbalschoenen, waardoor het steeds populairder wordt. Deze voetbalschoenen zijn allemaal uniek en speciaal gemaakt voor de speler. In de meeste gevallen zijn deze voetbalschoenen gemaakt door kunstenaars die hier gespecialiseerd in zijn, de maker van de voetbalschoen wordt hieronder ook vernoemd.

 

 

#1

Op de eerste plaats vinden we de voetbalschoenen van Alexandre Lacazette, gedragen in de wedstrijd tegen Leicester City. 
Gemaakt door: BW Boots UK
 
Beste custom voetbalschoenen

 

 

#2

 Op de 2e plaats in de lijst van meest unieke custom voetbalschoenen vinden we de voetbalschoenen van James Maddison van Leicester City. Hij droeg deze schoenen in de wedstrijd tegen Manchester United op Boxing Day.

Gemaakt door: AfroKickz

 

 

#3

Het laten customizen van je voetbalschoenen is voor Balotelli natuurlijk perfect om zich weer te laten zien op het veld. Dit deed hij dan ook tijdens het EK met de camouflage voetbalschoenen.
Gemaakt door: Onbekend

 

 

#4

Op de 4e plek vinden custom voetbalschoenen van Stevelly Art. Deze zijn speciaal op aanvraag gemaakt en beschikken over een slangenhuid die volledig uniek is op een voetbalschoen. 
Gemaakt door: Stevelly ART.#5

Op de 5e plek vinden custom voetbalschoenen van Pierre Emerick Aubemeyang. Deze zijn speciaal voor Aubameyang gemaakt en zijn gedragen tijdens een Premier League wedstrijd. 
Gemaakt door: SwithAdot