Veelgestelde vragen

Over het ontwerpen

 • Welke merken voetbalschoenen worden gecustomized door Stevelly?
  Het maakt bij Stevelly niet uit welk merk of welke maat voetbalschoenen je hebt, ze kunnen allemaal geverfd worden. Ook merken zoals Under Armour en New Balance kunnen worden gecustomized!
 • Ik heb op internet voetbalschoenen gezien, die ik zelf ook wil, kunnen jullie die maken?
  De kans is zeer groot dat wij deze ook kunnen maken! Wij kunnen vrijwel alles op de voetbalschoenen verven, waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Neem anders even een kijkje op onze pagina over hoe Stevelly werkt, of stuur ons een foto van de voetbalschoenen die je hebt gezien via de contactpagina of via Instagram.

Levering

 • Kan ik mijn custom retourneren?
  Voor de meeste voetbalschoenen is het niet mogelijk om deze te retourneren, dit omdat deze speciaal voor jou ontworpen zijn. Voor modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn is het wel mogelijk om te retourneren. Mocht je hierdoor twijfelen om custom voetbalschoenen te kopen, dan raden wij het aan om bij een sportwinkel bij jou in de omgeving de voetbalschoenen even te passen.
 • Levert Stevelly ook in het buitenland?
  Jazeker! Stevelly levert overal dus ook in het buitenland. Dit betekent dus dat je overal ter wereld de custom voetbalschoenen van Stevelly kunt bestellen en ontvangen!
 • Hoeveel kost verzenden bij Stevelly?
  Stevelly rekent binnen Nederland geen verzendkosten. De kosten voor het opsturen van je voetbalschoenen naar Stevelly zijn over uw eigen rekening.
 • Hoe lang duurt het voor ik mijn custom voetbalschoenen thuis heb?
  We streven er altijd naar om binnen 14 dagen de voetbalschoenen te verzenden. Dit heeft met twee factoren te maken. Enerzijds steken wij veel tijd in het ontwerpen van de voetbalschoen en het voorbereiden van het verven. En anderzijds omdat wij de hoogste kwaliteit willen garanderen aan de klanten, steken wij veel tijd in het zeker stellen van de kwaliteit. Hiervoor kan het nodig zijn om meerdere lagen aan te brengen en om de schoenen met de omgevingsfactoren te laten drogen.

Contact

 • Hoe kan ik jullie bereiken?
  Je kunt ons op meerdere manieren bereiken. Zo kun je voor vragen over het customizen van voetbalschoenen terecht op onze contactpagina én kan je voor dringende vragen ons een berichtje sturen via Whatsapp.  Staat jou vraag hier niet tussen? Laat het ons weten!